Glasgow en West of Scotland District Associatie 110 jaar oud

Glasgow en West of Scotland District Associatie 110 jaar oud

Sarah en ik hebben afgelopen mei een bezoek gebracht aan de birthdayrally van Glasgow en Western Scotland DA. Daar hebben we gevierd dat zij 110 jaar oud zijn. Namens de Rallyclub heb ik een cadeautje uitgedeeld en hen gefeliciteerd met hun verjaardag.

Glasgow and West of Scotland DA 110 years old

Sarah and I visited the birthday rally of Glasgow and West of Scotland DA in May. There we celebrated that they are 110 years old with a dinner dance in a local hotel. On behalf of the Rally club I presented a gift and congratulated them with their birthday.

Glasgow und West of Scotland DA 110 Jahre alt

Sarah und ich besuchten den Geburtstagrallye von Glasgow und Western Scotland DA im vergangenen Mai. Dort haben wir gefeiert, dass sie 110 Jahre alt sind. Im Namen des Rallye-Clubs habe ich ihnen ein geschenk ├╝berreicht und ihnen zum Geburtstag gratuliert.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.