Lid worden

index.4 index.3 index.2

Wie kan er lid worden?
Iedere kampeerder van elke nationaliteit of leeftijd, die de ongeschreven regels van fatsoenlijk en vriendschappelijk kamperen in zijn of haar vaandel voert.

Wat kost het lidmaatschap?
De contributie bedraagt € 50,00. Dit is inclusief de jaarlijkse CCI-kaart, die u bij ons krijgt. Wie lid wordt, betaalt een eenmalig entreegeld van € 15,00.

Camping Card International
Sinds 1990 heeft de RCN internationale erkenning door het lidmaatschap van de FICC (Internationale Federatie voor Camping en Caravanning.) Dit houdt ook in, dat de club de Camping Card International (CCI) mag uitgeven. Bij andere toeristenorganisaties betaalt u hiervoor al gauw € 10.

Houders van de CCI krijgen op campings vaak korting op de overnachtingprijs. Verder geldt de CCI als legitimatie. U hoeft dan uw paspoort niet in te leveren. Tenslotte is de houder verzekerd tegen schade, veroorzaakt door de houder of zijn gezinsleden tijdens kamperen op een camping.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via het formulier dat u kunt downloaden. Na ondertekening stuurt u dit per post naar het clubadres: Watersnip 1, 3181 SR Rozenburg. Ook kunt u het aanmeldingsformulier via e-mail sturen naar: info@rallyclubnederland.nl.